Strak, stijlvol en tijdloos

LET OP: Op dit moment zijn de tussenwoningen niet meer beschikbaar!

10 tussenwoningen

Indeling

De 10 tussenwoningen liggen ten opzichte van de hoekwoningen iets verdiept. Strak, tijdloos en met zijn houten gevel prachtig gelegen in het landschap. De woningen zijn qua indeling gelijk aan de hoekwoningen.

Aan de voorzijde treft u het eerste terras die toegang geeft tot de woning. De keuken / eetkamer en de woonkamer worden gescheiden door de hal, het toilet en de trapopgang.

Boven vindt u de twee slaapkamers, de badkamer met tweede toilet en de techniekruimte die ook plaats biedt aan uw wasmachine.

Zorgvuldig ontworpen
Het natuurlijke gevoel van buiten is doorgetrokken in de woningen. Bijzonder in het ontwerp zijn de royale terrassen, die doorlopen langs de volledige gevel. De tussen- en hoekwoningen verspringen van elkaar wat het ontwerp uniek maakt én wat zorgt voor privacy en buitenbeleving. Door de verdiepingshoge kozijnen hebben alle woningen prachtig natuurlijk hoog licht en geniet u optimaal van de groene woon omgeving van Rivierduinen. Daarnaast zijn de woningen ruim opgezet met twee woonlagen.

Duurzaamheid met comfort
Bij de ontwikkeling van Rivierduinen is duurzaam bouwen een van de drijfveren. Zo worden de woningen duurzaam gebouwd in houtskeletbouw en worden er energiebesparende maatregelen getroffen. Daarnaast zorgen de goede isolatie in combinatie met vloerverwarming – voor een toekomst gerichte en comfortabele woning. De zonnepanelen op het dak van uw woning wekken stroom op. Niet alleen het wooncomfort wordt hiermee verhoogd, u reduceert ook de uitstoot van CO2 én houdt meer greep op uw energierekening. Het resultaat? De groenst denkbare toekomst met optimaal woon comfort.