Wonen omgeven door heerlijk groen

LET OP: Op dit moment zijn de hoekwoningen niet meer beschikbaar

10 hoekwoningen

Indeling

Via het eerste terras van de woning stapt u de ruime keuken en eetkamer van circa 16 m2 binnen. Hier is ruimte genoeg voor een gezellige lange eettafel. Langs de trap, hal en toilet komt u in de woonkamer van circa 19 m2. De grote schuifpui geeft u toegang tot het semi-overdekte terras (circa 12 m2) die een fantastisch zicht heeft over de rivierduin.

Op de verdieping liggen twee slaapkamers van circa 18 m2 en 14 m2. Ook bestaat er de mogelijkheid om 3 slaapkamers te maken. Door de plafondhoge raampartijen heeft de woning vanuit elke kamer een mooi uitzicht over de rivierduin. Naast de badkamer, voorzien van een ruime douche, wastafel en 2e toilet, is een berging met ruimte voor de wasmachine.

Zorgvuldig ontworpen
Het natuurlijke gevoel van buiten is doorgetrokken in de woningen. Bijzonder in het ontwerp zijn de royale terrassen, die doorlopen langs de volledige breedte van de woning. De tussen- en hoekwoningen verspringen van elkaar wat het ontwerp uniek maakt én wat zorgt voor privacy en buitenbeleving. Door de verdiepingshoge kozijnen hebben alle woningen prachtig natuurlijk hoog licht en geniet u optimaal van de groene woon omgeving van Rivierduinen. Daarnaast zijn de woningen ruim opgezet met twee woonlagen.

Duurzaamheid met comfort
Bij de ontwikkeling van Rivierduinen is duurzaam bouwen één van de drijfveren. Zo worden de woningen duurzaam gebouwd in houtskeletbouw en worden er energiebesparende maatregelen getroffen. Daarnaast zorgen de goede isolatie in combinatie met vloerverwarming/-koeling voor een toekomst gerichte en comfortabele woning. De zonnepanelen op het dak van uw woning wekken stroom op. Niet alleen het wooncomfort wordt hiermee verhoogd, u reduceert ook de uitstoot van CO2 én houdt meer grip op uw energierekening. Het resultaat? De groenst denkbare toekomst met optimaal wooncomfort.