Hal 11

Samen leven in een natuurrijke ambiance.

Wonen in Rivierduinen is wonen in een duinlandschap! Een woonomgeving waarin het buitenleven centraal staat. Lekker naar buiten of even lui op de bank genieten van de natuur.

In Rivierduinen woont u met elkaar. Daarom komt er voor de bewoners van Rivierduinen een gemeenschappelijke ruimte: HAL 11.

De nieuwe functie van HAL 11 is een overdekte en deels afgesloten buitenruimte en werkplaats, nabij de groentetuin. Hier kan gereedschap worden opgeslagen voor het bewerken van de tuin en een kopje koffie worden gepakt nadat de ingrediënten uit de eigen naastgelegen moestuin zijn geoogst. Uw fiets of gereedschap repareren kan hier ook. In het middelste, rustige deel is een individuele oefenruimte voor bijvoorbeeld muziek, of het maken van een schilderij. Onder de overkapte buitenruimte staan picknicktafels en is er ruimte voor een gesprek met de naobers.

Oude fabriekshal

Hal 11 is de enige overgebleven fabriekshal van het oude fabriekscomplex die blijft bestaan. Ooit werden in deze hal nieuwe producten ontwikkeld.

Download hier de impressies van Hal 11.