Inschrijven

Op dit moment zijn er nog enkele appartementen op de verdieping beschikbaar! U kunt zich inschrijven via het formulier op deze pagina. Open makelaars zal contact met u opnemen om de beschikbaarheid met u te bespreken. Indien gewenst kunt u direct uw bouwnummer reserveren.

Uiteraard mag u ook bellen met Open makelaars op 026-750 2 750 of mailen naar nieuwbouw@openmakelaars.nl.

Om alvast enig inzicht te krijgen in de gang van zaken hebben wij dat uitgewerkt in onderstaand stappenplan:

Stap 1   Persoonlijk gesprek

Bent u een van de inschrijvers dan nodigen wij u van harte uit voor een informatiegesprek over de locatie, het project en het gedachtengoed rondom het Naoberschap. Tijdens het gesprek kunt u een optie krijgen op uw gereserveerde bouwnummer. Mocht u nog geen bouwnummer hebben gereserveerd dan kunnen wij samen kijken welke woning het beste bij u past.

Deze gesprekken vinden plaats in Silvolde op de bouwlocatie of indien gewenst op één van de kantoren van Open makelaars (Arnhem / Nijmegen).

Stap 2   Na het gesprek

Een optie op een bouwnummer geldt voor een periode van één kalenderweek vanaf het gesprek bij de makelaar. Uiteraard is Open makelaar deze periode bereikbaar om uw vragen te beantwoorden.

Stap 3   Aankoop

U weet het zeker, dit wordt uw droomhuis! U ondertekent de koop- en aannemingsovereenkomst tijdens de tekenafspraak bij de makelaar. Tijdens deze afspraak nemen jullie de overeenkomst samen door waarna u deze gaat ondertekenen.

Stap 4   De bestemming komt in zicht

Op het moment dat de omgevingsvergunning is afgegeven en het verkooppercentage is gehaald gaat de bouw van start. In deze periode gaat u ook naar de notaris. Daarnaast zal u geïnformeerd worden over de bouw en oplevering van de woning.

Stap 5   Uw droomhuis is gerealiseerd

U ontvangt de sleutel en kunt gaan genieten van uw droomhuis.

Interesse? Neem contact met ons op!