Inschrijven

Beste geïnteresseerde,

Hartelijk dank voor de getoonde interesse in het project Rivierduinen in Silvolde.

Het is zover, na jaren/maanden van voorbereiding zijn wij gestart met de verkoop!

Op onze site www.rivierduinensilvolde.nl treft de informatie aan over dit unieke project in de Achterhoek. Dit is geen ‘doorsnee nieuwbouwproject’ zo zijn er veel zaken gemeenschappelijk geregeld en gemeenschappelijk eigendom:

Gemeenschappelijke tuin:

Temidden van de woningen en appartementen wordt een gemeenschappelijke binnentuin aangelegd door en op kosten van de ontwikkelaar. Als koper wordt u ook 1/59e eigenaar van deze tuin.

Hal 11:

Centraal in de gemeenschappelijke tuin blijft Hal 11 bestaan, deze hal zal getransformeerd worden door en op kosten van de ontwikkelaar tot een gemeenschappelijke ruimte voor diverse doeleinden. Als koper wordt u ook 1/59e eigenaar van Hal 11.

Zonneplan:

Op de daken van de woningen en appartementen worden in totaal 590 zonnepanelen geplaatst voor de kopers. Als koper wordt u ook 1/59e eigenaar van dit zonneplan.

U heeft interesse en wilt inschrijven, wat is er belangrijk?

  • Op de website van www.rivierduinensilvolde.nl is het inschrijfformulier in te vullen waarop u de voorkeur voor uw favoriete bouwnummer kan aangeven.
  • Vul het online formulier volledig in, niet volledig ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen.
  • Financiering: wij vinden het uiteraard belangrijk dat een koper weet wat hij/zij kan. Als u duidelijk bent in de mogelijkheden dan bent u een betere koper bij toewijzing van de bouwnummers.
  • Schrijf u in en wij benaderen u voor een afspraak.
  • Uiteraard mag u ook bellen met Open makelaars op 026-7502750 of mailen naar nieuwbouw@openmakelaars.nl

Interesse? Neem contact met ons op!

Om alvast enig inzicht te krijgen in de gang van zaken hebben wij dat uitgewerkt in onderstaand stappenplan:

Stap 1   De reis begint

De verkoop is gestart, alle momenteel beschikbare verkoopinformatie staat op de projectwebsite.

U kunt kijken welk bouwnummer het beste bij uw wensen aansluit en kunt u inschrijven op uw favoriete bouwnummer(s). De inschrijving zal volledig online plaatsvinden via de projectwebsite www.rivierduinensilvolde.nl

Stap 2   Informatie

Bent u een van de inschrijvers voor een bouwnummer dan nodigen wij u van harte uit voor een informatiegesprek over de locatie en het gedachtengoed rondom het Naoberschap. Deze gesprekken vinden plaats in Silvolde op de bouwlocatie of indien gewenst op één van de kantoren van Open makelaars (Arnhem / Nijmegen).

Stap 3   Na het gesprek

Bent u één van de gelukkigen die, na het informatiegesprek, een bouwnummer krijgt toegewezen? Dan nodigen wij u van harte uit voor een persoonlijk verkoop- en informatiegesprek met de makelaar. Een optie op een bouwnummer geldt voor een periode van één kalenderweek vanaf het verkoopgesprek bij de makelaar.

Stap 4   Aankoop

U weet het zeker, dit wordt uw droomhuis! U ondertekent de koop- en aannemingsovereenkomst tijdens de tekenafspraak bij de makelaar. Tijdens deze afspraak nemen jullie de overeenkomst samen door waarna u deze gaat ondertekenen.

Stap 5   De bestemming komt in zicht

Op het moment dat de omgevingsvergunning is afgegeven en het verkooppercentage is gehaald gaat de bouw van start. In deze periode gaat u ook naar de notaris. Daarnaast zal u geïnformeerd worden over de bouw en oplevering van de woning.

Stap 6   Uw droomhuis is gerealiseerd

U ontvangt de sleutel en kunt gaan genieten van uw droomhuis.

×