Architectuur en omgeving lopen natuurlijk in elkaar over

Eengezinswoningen gelegen aan de Stroomrug en Oeverwal

Indeling

Wonen in Rivierduinen is wonen middenin de natuur. Leven, ontspannen, spelen, opgroeien en werken in het groen. Uw nieuwe woonplek in een buurt die bij u past en waar u zich thuis voelt.

Zorgvuldig ontworpen
Het natuurlijke gevoel van buiten is doorgetrokken in de woningen. Bijzonder in het ontwerp zijn de royale terrassen, die doorlopen langs de volledige gevel. De tussen- en hoekwoningen verspringen van elkaar wat het ontwerp uniek maakt én wat zorgt voor privacy en buitenbeleving. Door de verdiepingshoge kozijnen hebben alle woningen prachtig natuurlijk hoog licht en geniet u optimaal van de groene woon omgeving van Rivierduinen. Daarnaast zijn de woningen ruim opgezet met twee woonlagen.

Duurzaamheid met comfort

Bij de ontwikkeling van Rivierduinen is duurzaam bouwen een van de drijfveren. Zo worden de woningen duurzaam gebouwd in houtskeletbouw en worden er energiebesparende maatregelen getroffen. Daarnaast zorgen de goede isolatie in combinatie met vloerverwarming – voor een toekomst gerichte en comfortabele woning. De zonnepanelen op het dak van uw woning wekken stroom op. Niet alleen het wooncomfort wordt hiermee verhoogd, u reduceert ook de uitstoot van CO2 én houdt meer greep op uw energierekening. Het resultaat? De groenst denkbare toekomst met optimaal woon comfort.

Meer informatie

×